Geboortecoach Doula Saskia Surhuisterveen

Ben je op zoek naar een Doula in Drenthe?

Wat doet een geboortecoach

Doula Drenthe

Wanneer je op zoek bent naar een Doula in Drenthe, ben ik graag degene die jou begeleidt naar een bevalling zoals jij die wenst. Zowel de vraag als het aanbod naar coaching en extra ondersteuning tijdens zwangerschap en geboorte neemt de afgelopen jaren toe. In de randstad is de begeleiding van een Doula niet meer weg te denken. Ook in Drenthe en de omliggende provincies neemt het aanbod de afgelopen jaren sterk toe. Dat is fijn, want dat betekent dat je keuze hebt tussen verschillende Doula’s in Drenthe en omliggende provincies.

Een doula die bij jou past

Om een vertrouwensband op te bouwen, moet er een klik zijn. Iedere zwangere heeft haar eigen afkomst, waarden, behoeftes, en wensen, welke zich laten samenvatten in een zogenaamd geboorteplan. Je zoekt de Doula die bij jou past, die jou begrijpt en precies aanvoelt hoe ze jou de geboorte ervaring kan geven die jij wenst. Ik wil die Doula in Drenthe graag voor jou te zijn!

Geboortecoach Doula Saskia

Een Doula centraal in het Noorden

Ik woon met mijn man en drie kinderen in Surhuisterveen, een dorpje op de grens Friesland- Groningen, vlakbij de A7. Deze centrale ligging in het noorden van Nederland betekent dat ik als Doula binnen een uur na jouw telefoontje bij je kan zijn.

Menu