Geboortecoach Doula Saskia Surhuisterveen

Een Doula in Friesland die bij jou past

Wat doet een geboortecoach

Doula Friesland

Zowel de vraag als het aanbod naar coaching en extra ondersteuning tijdens zwangerschap en geboorte neemt de afgelopen jaren toe. In de randstad is de begeleiding van een Doula niet meer weg te denken. Ook in Friesland en de omliggende provincies neemt het aanbod de afgelopen jaren sterk toe. Dat is fijn, want dat betekent dat je keuze hebt tussen verschillende Doula’s in Friesland.

Een Doula die bij jou past

Om een vertrouwensband op te bouwen, moet er een klik zijn. Iedere zwangere heeft haar eigen afkomst, waarden, behoeftes, en wensen, welke zich laten samenvatten in een zogenaamd geboorteplan. Je zoekt de Doula die bij jou past, die jou begrijpt en precies aanvoelt hoe ze jou de geboorte ervaring kan geven die jij wenst. Ik wil die Doula in Friesland graag voor jou te zijn!

Geboortecoach Doula Saskia

Surhuisterveen: dorp in Friesland

Ik woon met mijn man en drie kinderen in Surhuisterveen, een fries dorpje op de grens Friesland-Groningen. Ook de provincie Drenthe is op een steenworp afstand. Deze centrale ligging in het noorden van Nederland betekent dat ik als Doula binnen een uur na jouw telefoontje bij je kan zijn.

Menu