Vragen of afspraak maken? Bel 06 1587 0477

Ervaringsverhalen

ik-als-doula-480x320

Fysiologische bevalling in bad

“Je bent niet wat we van een Doula verwachtten, maar wel precies álles en meer wat we van een Doula wensen! Je hebt Arnaud in alles ondersteund zodat hij zijn rol optimaal kon vervullen. Ik voelde me veilig, als in een warm bad. Ik heb er geen moment alleen voor gestaan, mocht kwetsbaar zijn en dat noemde jij dan weer sterk. En zoals het een fijn persoon betaamt, af en toe ook een grapje. Dankjewel voor je waardevolle, mooie begeleiding.”

Cliënte Josephine

Dorinda over haar studente

“Diepe buiging voor je proces en je Doula zijn. Je bent echt heel professioneel in je voorkomen, presentatie, maar zeker ook in je proces. Je hebt echt lef. Stoer! Fijn dat je in ‘onze’ regio opereert”.

Stagebegeleidster Doula Opleiding en tevens Doula en lactatiekundige, Dorinda Grouwstra.

logo doula
margriet

Voorbereiding op een sectio

“Sinds enkele weken word ik begeleid door Saskia. Saskia toont oprechte interesse in je. Daarnaast kan ze je het (zelf)vertrouwen geven dat je niet meer tegen je bevalling op kijkt.  Zelf is ze ervaringsdeskundige, wat zorgt voor nog meer begrip en inlevingsvermogen. Tijdens een zwangerschap kun je opstakels tegenkomen. Ook hierin geeft Saskia adviesen denkt ze actief met je mee. Samengevat is Doula Saskia een hele positieve ervaring! Dankzij haar denk ik nu laat de bevalling maar komen.”

Cliënte Margriet Broers

Verloskundige meets Doula

“Voor mij een eerste partus met een Doula. Ik vind het een verrijking!  Saskia is een warme vrouw met een fijne begeleiding voor het echtpaar; nabijheid en afstand op de juiste momenten. Een perfecte toevoeging.”

Verloskundige Anette Zijlstra

Wolkom-210x210