Laat je informeren over de meerwaarde van een Doula door anderen

The American woman

I highly recommend Saskia as a doula for anyone looking for support during pregnancy and birth.
She is attentive, caring and a great listener. I had fears about worse case scenario for birth, and wanted to create a team around me that would help me make decisions and support me through unknown territory.
I was hoping to have an unmedicated birth at home in water. However due to going over my “due date” by 2 weeks and 1 day, I ended up birthing at the hospital.
Saskia helped guide and encourage us as we made the decision to go to the hospital after laboring nearly a day at home. I am eternally grateful for how tender yet firm she was during labor and reminding me of my strength when I felt weak. I will recommend her to everyone I know looking for a supportive and open minded doula.

Christiana

Ervaring Haya

Onlangs is ons eerste kindje geboren. Ik ervoer zoveel problemen, omdat ik alleen was en geen familie om me heen had om me te ondersteunen. Toen kwam Saskia. Zij was niet alleen een Doula voor mij, maar ook een moeder en een zus en ze gaf mij de ondersteuning die ik miste van mijn familie. Ze begeleidde me door mijn weeën heen, zodat het mij minder moeite kostte en ik voelde me veilig vanaf het eerste tot het laatste moment van de bevalling. Saskia, we zijn je heel erg dankbaar voor alles. Ik heb geen woorden om uit te drukken wat je me hebt gegeven. Vanuit ons hart, dankjewel!

Ervaringsverhaal Doula Saskia

Haya

Verloskundige meets Doula

Voor mij een eerste partus met een Doula. Ik vind het een verrijking!  Saskia is een warme vrouw met een fijne begeleiding voor het echtpaar; nabijheid en afstand op de juiste momenten. Een perfecte toevoeging.

 

Verloskundige Anette Zijlstra

Voorbereiding op een sectio

Sinds enkele weken word ik begeleid door Saskia. Saskia toont oprechte interesse in je. Daarnaast kan ze je het (zelf)vertrouwen geven dat je niet meer tegen je bevalling op kijkt.  Zelf is ze ervaringsdeskundige, wat zorgt voor nog meer begrip en inlevingsvermogen. Tijdens een zwangerschap kun je opstakels tegenkomen. Ook hierin geeft Saskia adviesen denkt ze actief met je mee. Samengevat is Doula Saskia een hele positieve ervaring! Dankzij haar denk ik nu laat de bevalling maar komen.

 

Cliënte Margriet Broers

Dorinda over haar studente

Diepe buiging voor je proces en je Doula zijn. Je bent echt heel professioneel in je voorkomen, presentatie, maar zeker ook in je proces. Je hebt echt lef. Stoer! Fijn dat je in ‘onze’ regio opereert.

 

Stagebegeleidster Doula Opleiding en tevens Doula en lactatiekundige, Dorinda Grouwstra.

Inleiding in het ziekenhuis

Half april zijn wij bevallen van onze tweede zoon. Wat een verschil met de eerste bevalling zonder een doula! Ondanks een pittig einde, hebben we deze bevalling zoveel mooier ervaren door de begeleiding van Saskia. Saskia, je zult altijd deel van Vinz zijn geboorte blijven en daar zijn we je echt heel erg dankbaar voor. Bedankt voor alles!

Cliënte Linda

Fysiologische bevalling in bad

Je bent niet wat we van een Doula verwachtten, maar wel precies álles en meer wat we van een Doula wensen! Je hebt Arnaud in alles ondersteund zodat hij zijn rol optimaal kon vervullen. Ik voelde me veilig, als in een warm bad. Ik heb er geen moment alleen voor gestaan, mocht kwetsbaar zijn en dat noemde jij dan weer sterk. En zoals het een fijn persoon betaamt, af en toe ook een grapje. Dankjewel voor je waardevolle, mooie begeleiding.

 

Cliënte Josephine

Menu